1. Home
  2. /
  3. Vores virksomhed

Ordreproduktion, emballering m.m.

Vi er den totalleverandør inden for ordreproduktion og emballage, du kan stole på. Vi er faste i vores forpligtelser og fleksibele og smidige, når vi tager fat på en ny udfordring. Vi har været en vigtig strategisk partner for mange kunder i årevis, og dækker hele kæden fra den første idé til det færdige produkt.

Produktions- og emballeringsprocessen i hovedtræk


 

Din henvendelse

Vi vil straks tage os af din henvendelse. Efter vores indledende svar inden for en arbejdsdag, vil du modtage et tilbud så hurtigt som muligt. 

Udvikling

Du giver os din udarbejdelse og dit illustrationsmateriale. Vi kan naturligvis rådgive dig ud fra vores mange års erfaring med produktion og emballering.

Indkøb

Vi kan varetage hele indkøbsprocessen af bestanddele og emballagematerialer for dig. Du kan også selv stå for indkøbet og levere bestanddele og materialer til os.

Produktion

Ved hjælp af vores ophavsretligt beskyttede maskiner producerer vi kapsler, (filmovertrukne) tabletter eller blandinger til dig.

Emballering

Vi kan pakke dine produkter i blister, poser, rør/portionspakninger og krukker. Efterfølgende kan vi pakke disse i udstillingsæsker eller masterkartoner komplet med indlægsseddel og/eller andre genstande.

Forsendelse

Vi vil forberede partier til forsendelse og levere dem til din valgte placering.

Vil du vide mere om vores produktionsproces? Kontakt vores specialister

Nogle ord fra

Som en familiedrevet virksomhed har vi en særlig virksomhedskultur. Vores medarbejdere gør en ekstra indsats for at nå den umulige tidsfrist. Og efter alt det hårde arbejde, tager vi også tid til at slappe af: Hver sommer arrangerer vi en grillfest i haven hos Jan og Josée.

 

- Maaike Brinkman-Tio, Financial department/Procurement i Ambi Pack

Gensidig styrkelse af kvalitetsstandarder

Vi er blevet tildelt alle relevante certificeringer, hvorved vi kan tilbyde vores ordreproduktion og emballeringstjenester til de mest krævende brancher: GMP, ISO 13485, FSSC 22000 og SKAL. Denne kombination af kvalitetsstandarder er netop det, der garanterer, at du kan have tiltro til produktion og emballering af højeste kvalitet.